'79

Oprichting

De toenmalig zetel bevond zich in Vrasene. De focus ligt in de beginjaren vooral op asfalteringswerken. Ook grotere infrastructuurwerken behoren tot de scope van Wawebo.

'85

Verdere professionalisering van de onderneming

Verdere professionalisering van de onderneming, o.a. door certificatie (VCA) en de implementatie van een intern controlesysteem

'90

Het klantenbestand wordt gaandeweg uitgebreid.

Tal van KMO’s, overheden, multinationals en particulieren hebben ondertussen beroep gedaan op de diensten van de firma.

'99

Nieuwe bedrijfsgebouwen

Ingebruikname nieuwe bedrijfsgebouwen te Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof 20. De firma breidt uit en legt zich voortaan meer toe op wegenonderhoud (o.a. door de aanschaf van een freesmachine met geringe werkbreedte) Voor de particuliere klanten worden enkele gespecialiseerde ploegen samengesteld, die zowel machinaal als manueel asfaltverhardingen kunnen realiseren

'13

Aanschaf aangepaste asfaltmachines voor kleinere opdrachten

Naast de grote asfaltspreidmachines wordt ook in aangepaste machines voor kleine interventies geïnvesteerd. Deze machines stellen de firma in staat om kleine, moeilijk bereikbare zones, machinaal te asfalteren. Een eigen transportdienst zorgt er bovendien voor dat de machines voortaan snel(ler) ter plaatse gebracht kunnen worden.

'21

Blijvende investeringen aan het machinepark

De afgelopen jaren werden blijvende investeringen gedaan in het machinepark, om te blijven profiteren van de nieuwste technologiën. Zo werden in 2021 de rioleringsploegen met nieuwe minigravers voorzien.